Vind hier het laatste nieuws van E.S.K.V. Attila

Van Lint 2018

Attila was aanwezig bij de Van Lint Week! 💚 Hier speelde we basketbal, Kinnbal, goalbal, trefbal, knotsbal, volleybal en stormbaan! Helaas is Attila er niet vandoor gegaan met de prijs, maar we hebben zeker de derde helft gewonnen!

Nieuwjaarsdiner 2019

Op 11 januari luidde Attila het nieuwe jaar in door middel van een overheerlijk nieuwjaarsdiner ! Hierbij was het idee dat er in verschillende groepen verschillende gangen werden gekookt. En wat hebben wij lekker mogen smikkelen!

Attila 1 – NKV 1

Gisteren speelde Attila 1 de wedstrijd tussen de koplopers: Attila 1 – NKV 1! 💚 Attila ging vanaf het eerste fluitsignaal de strijd aan om de punten in Eindhoven te houden, maar helaas trok Attila aan het kortste eind. Uiteindelijk verloor Attila 1 de strijd met 16-20.

Attila Midweek – SKV Melmac

Afgelopen woensdag speelde onze midweek de verste uitwedstrijd van de zaal: tegen SKV Melmac !💚 Hier liep Attila al snel uit, wat ervoor zorgde dat we wonnen met 11-19 en de punten mee konden nemen naar Eindhoven!

Attila naar de Domcup 2019

Het is eindelijk weer zover! Na de lange toernooiloze periode zal 9 en 10 februari de Domcup weer plaatsvinden. Het thema is dit jaar: ‘Wie Scoobydoo jij vannacht?’. Opgeven kan door jezelf aanwezig te zetten op dit evenement, of door een mail te sturen naar toernooikoningattila@gmail.com. LET OP: Er is een maximum van 30 personen…